Breaking News
متشبث ماه: ماری اکرمی
ما ماری اکرمی را بخاطر راه اندازی یک رستورانت برزگ در کابل که کاملآ توسط زنان
...متشبث ماه: بی نظیر یکتا
بی نظیر یکتا یکی از زنان متشبث و فعال جامعه افغانستان می باشد که در ولایت
...رویا محبوب
رویا محبوب یک کار آفرین و تاجر افغان در بخش فناوری و تکنالوژی است که از
...متشبث ماه: شمامه ارباب
شمامه ارباب مدیر شرکت تولید مواد غذایی “یورو” در پشاور پاکستان می باشد و در ایجاد
...ملیندا گیتس
ملیندا گیتس، همسر بیل گیتس یکی از قدرتمندترین زنان دنیا و همچنان یکی از مدیران “بنیاد
...متشبث ماه: اپرا وینفری
اپرا گِیل وینفری تهیهکننده، بازیگر، مجری و از مشهورترین و مطرحترین مجریهای تلویزیونی آمریکا و جهان
...
ملیندا گیتس

ملیندا گیتس، همسر بیل گیتس یکی از قدرتمندترین زنان دنیا و همچنان یکی از مدیران “بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس” که از بزرگترین انستیتو خیریه در جهان است، می باشد.
ملیندا مدرک لیسانس خود را در رشته علوم کامپیوتر و اقتصاد از دانشگاه دوک در سال ۱۹۸۶ میلادی و مدرک MBA را از مدرسهٔ تجارت فوکوآ دانشگاه دوک در سال ۱۹۸۷ میلادی دریافت کرد. او پس از عمومی شدن مایکروسافت و رشد سهام آن به استخدام این شرکت در آمد و در طول مدت فعالیتش در مایکروسافت، به عنوان مدیر پروژه های باب، انکارتا و اکسپدیای مایکروسافت مشغول بود.
در ۲۲ سالگی ملیندا به عنوان یک مدیر بازاریابی نسخههای ابتدایی نرم افزار ورد وارد سیاتل شد و به مایکروسافت پیوست و در سال ۱۹۹۴، سرانجام بیل و ملیندا در مراسم کوچکی که در در جزایر هاوایی برگزار شد، با هم ازدواج کردند و حالا دو دختر ۵ و ۱۱ ساله و یک پسر ۸ ساله دارند.
بنیاد بیل و ملیندا گیتس بزرگترین انستیتو خیریه در جهان است که در سال ۲۰۰۰ میلادی بهدست بیل و ملیندا گیتس بنیانگذاری شد و در سال ۲۰۰۶ میلادی بهدست وارن بافت به دو برابر گسترش یافت.
هدفهای اصلی بنیانگذاری این بنیاد افزایش تندرستی و کاهش تهیدستی بسیار بالا در گستره جهان است و در آمریکا گسترشدادن شانسهای آموزشی و دسترسی به تکنولوژی اطلاعات و دادهها میباشند.
مرکز این بنیاد در شهر سیاتل در ایالت واشنگتن در آمریکا جای دارد و بهدست سه تن از عضوهای هیئت مدیره به نامهای بیل گیتس و همسرش ملیندا گیتس و وارن بافت اداره میشود.
از سال ۲۰۰۶ میلادی، بنیاد ۳۳٫۷ میلیارد دلار را کمک کردهاست. برای این که این بنیاد کار خود را با نام خیریه پی بگیرد و ادامه دهد میبایست هر ساله ۵٪ از داراییهای خود را وقف کند. به این گونه حجم اهدایی بنیاد هر ساله دستکم پولی برابر ۱٫۵ میلیارد دلار خواهد بود.
بر پایهگذارش منتشر شده به دست بنیاد بیل کلینتون در ۱۸ دسامبر ۲۰۰۸، بنیاد بیل و ملیندا گیتس بین ۱۰ تا ۲۵ میلیون دلار به این بنیاد کمک کرده است و بنیاد بیل و ملیندا گیتس صدها میلیون دلار در زمینه تشویق تهیدستان به پس انداز در سراسر جهان هزینه خواهد کرد.
در نوامبر ۲۰۱۴، خیریه بیل و ملیندا گیتس اعلام کرد در حال اتخاذ “سیاست دسترسی آزاد” برای نشریات و داده ها است تا بتواند دسترسی نامحدود و استفاده مجدد از تمام تحقیقات منتشر شده و کارشناسی شده توسط بنیاد را ایجاد کند.
این حرکت به طور گسترده توسط فعالان در زمینه ظرفیت سازی و اشتراک گذاری دانش، مورد تحسین و تمجید قرار گرفت و بهعنوان دقیق ترین سیاست در میان سیاستهای دسترسی آسان مشابه شناخته شده است.
مطالب مرتبط:
No related posts.
مقالات مرتبط
توماس سویل
توماس سویل متولد سال 1930 می باشد. وی یك نویسنده و اقتصاد دان امریكایی افریقایی تبار است. این اقتصاد دان
رویا محبوب
رویا محبوب یک کار آفرین و تاجر افغان در بخش فناوری و تکنالوژی است که از سوی مجله ” تایم”
فاطمه اکبری
افغانستان کشوری است که در آن تبعیض، نا امنی، فقر و بیکاری همچنان ادامه دارد، اما با وجود این همه