Breaking News
قرارداد تنظیم و مدیریت میدان های هوایی کشور با شرکت اماراتی عقد گردید
قرارداد تنظیم و مدیریت چهار میدان هوایی افغانستان با شرکت «گاک» امارات متحده عربی به امضأ
...0کار های عملی روی استخراج معدن میس عینک لوگر به زودی آغاز میگردند
وزارت معادن و پترولیم امارت اسلامی اعلام نمود که مذاکرات با شرکت MCC چین برای استخراج
...0کار استخراج معادن کرومایت افغانستان در آینده نزدیک آغاز میگردد
وزارت معادن و پترولیم افغانستان اعلام نمود که پروسه داوطلبی معادن کرومایت کشور ختم گردیده و
...0تأکید ملا برادر روی سرمایه گذاری در داخل افغانستان
ملا عبدالغنی برادر، معاون نخست رئیس الوزارء در سفرش به امارات متحده عربی با تاجران افغان
...0عواید بخش معادن افغانستان به ده میلیارد افغانی افزایش یافته است
وزارت معادن و پترولیم اعلام نمود که از ماه اگست سال گذشته میلادی تا کنون، عواید
...0تاسیس پنج حوزهٔ اقتصادی توسط وزارت اقتصاد
وزارت اقتصاد افغانستان در نظر دارد تا به منظور جلب سرمایه گذاری و اشتغالزایی، پنج زون
...0
معاملات بزرگ تاجران قالین افغانی در نمایشگاه دوموتیکس

شانزده تاجر افغانی پیشگام در صادرات قالین و فرش افغانستان با حمایت ادارۀ انکشاف بینالمللی امریکا (USAID) ، بهترین نمونههایشان را در نمایشگاه دوموتیکس به نمایش گذاشتند.
محمد قربان حقجو، معین وزارت تجارت و صنایع گفت: “نمایشگاه دوموتیکس تعیین کننده پیشرفت صنعت مذکور است و افغانستان در این راستا نقش خود را بازی میکند.”
معین وزارت تجارت افزود: “افغانستان با اشتراک در بزرگترین نمایشگاه فرش و پوشش کف ساختمان در جهان نه تنها در رشد اقتصاد کشور سهم میگیرد؛ بلکه این نمایشگاه فرصتی بینظیر برای این کشور است تا فرش و قالینش را بهعنوان یک برند بیمانند و قابل اعتماد در صنعت جهانی قالین معرفی کند.”
سید عباس، رئیس نهاد تازه تاسیس «کلب صادر کنندگان افغانستان» گفت: از میان همۀ محصولات افغانی، هیچ محصولی نمیتواند مانند قالین افغانی نشان دهندۀ هویت مردم ما باشد. همه روزه، هزاران زن و مرد افغان با دقت و ظرافت تمام قالینهای زبیای دستبافت را خلق میکنند که خریداران را از سراسر جهان بویژه اروپا و امریکا به سوی خود میکشاند.”
هربرت اسمیت رئیس ادارۀ انکشاف بینالمللی امریکا در افغانستان گفت: “افغانستان با اشتراک در نمایشگاه دوموتیکس، سال 2017 را بسیار خوب آغاز نمود. اشتراک افغانستان در این نمایشگاه حاکی از اهمیت روز افزون نقش سکتور خصوصی در تسهیل پیوستن این کشور به اقتصاد جهانی است. فاصلۀ زیاد این کشور از محل نمایشگاه، نشاندهندۀ آن است که تاجران بگونۀ مؤثر از امکان انتقال هوایی کالاها استفاده مینمایند.”
رئیس ادارۀ انکشاف بینالمللی امریکا افزود: بالا بودن ارزش قالین افغانی نسبت به وزن آن، این کالای صادراتی افغانستان را برای انتقال هوایی مناسب ساخته است. روش نو ظهور انتقال هوایی کالاهای صادراتی یک تغییر مثبت برای این کشور محاط به خشکی میباشد.
نمایشگاه دوموتیکس که از 14 الی 17 جنوری 2017 در محوطه نمایشگاه در هانوفر آلمان برگزار گردید، بیش از 45000 بازدید کننده از بیش از 80 کشور را به خود جلب نمود و به معرفی بیشتر قالینهای افغانی به علاقمندان بینالمللی کمک خواهد کرد.
قابل یاد آوریست که پیش از این نمایشگاهی با عنوان «نمایشگاه افغانستان» در شهر دبی برگزار گردید که در آن کالاهای عمدۀ صادراتی افغانستان بهشمول میوهجات تازه و خشک، مغزیات، زغفران و ادویهجات آشپزی، قالین، ابریشم، کشمیره و پوشاک، صنایع دستی، سنگ مرمر، جواهر، و سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی معرفی گردید.