Breaking News
چین تا سال ۲۰۳۰ مبدل به بزرگترین اقتصاد جهان از نظر ارز دالر میگردد
یک نهاد مشورتی بریتانیایی موسوم به British Consultancy CEBR پیش بینی کرده است که چین تا
...0شرکت تسلا با پیشی گرفتن از تویوتا با ارزشترین شرکت موتر سازی در جهان شناخته شد
شرکت موتر سازی تسلا با صعود ۳،۵ درصدی در بازار سهام، از شرکت موتر سازی تویوتا
...0شرکت بوئینگ به دلیل مشکلات اقتصادی هزاران تن از کارمندان خود را اخراج میکند
شرکت طیاره سازی (هواپیماسازی) بوئینگ اعلام نمود که به دلیل شیوع ویروس کرونا و مشکلات اقتصادی
...0راز های نهفته در موفقیت های اقتصادی سویس
کشور سویس در شاخص تولیدات ناخلص داخلی سرانه با عاید ۸۲ هزار دالر در سال مقام
...0تجارت جهان در سال ۲۰۲۰ با کاهش ۳۲ درصدی مواجه خواهد شد
در تازه ترین گزارش سازمان تجارت جهانی “WTO” آمده است که گسترش و همه جا گیر شدن
...0سازمان ملل برای مبارزه با ویروس کرونا دو میلیارد دالر کمک در نظر گرفته است
آنتونیو گوترش، سکرترجنرال سازمان ملل متحد در گفتگو با شبکه الجزیره قطر از طرح دو میلیارد
...0
مدغم شدن فیسبوک، وتس اپ و انستگرام تا سال 2020

بر اساس گذارش هاى نيويارك تايمس، شركت فيسبوك در نظر دارد تا ميسنجر،انستاگرام و وتس اپ را يكجا نمايد، یعنی مشتركين ميتوانند با استفاده از يكى از این شبكه هاى اجتماعى به تمام آن دسترسى همزمان به شكل مجتمع داشته باشند.
هر يك از اين شبكه ها به شكل مستقل ظاهر شده وأما فيسبوكً در تلاش پيدا كردن يك راه است تا از اين طريق كاربران بتوانند در سراسر برنامه با ديگران ارتباط برقرار كنند. اين نظريه در مراحل أولى خود قرار داشته و قرار است تا أواخر سال ميلادى جارى يا أوايل ٢٠٢٠ آنرا به إتمام برساند.
بعد از تكميل شدن اين پروژه مشترك دارنده فيسبوك قادر به اينست تا شخص كه فيسبوك ندارد اما تنها از شبكه اجتماعى وتس اپ استفاده ميكند، از طريق اين برنامه مستقما به واتس اپ پيام إرسال كند و در ارتباط باشند.
End-to-End Encryption به اساس اين پاليسى، پيام هاى كه ميان مشتركين ردبدل ميشود كاملا محفوظ بوده و تنها ميان دو مشترك كه به تماس هستند ميباشد.
سخنگوى فيسبوك به روزنامه CNBC گفت: “به ما امنيت مشتركين بحث اساسى و مهم ميباشد،تشكيل داد پاليسى ياد شده مشتركين را قادر خواهد ساخت تا بدون كدام هراس با هم در ارتباط باشند.
تا حال در مورد چگونگى كاركرد اين پروسه بحث هاى زياد نشده است و براى بهبود هر چه بيشتر ميتوان از نظريات مشتركين نيز استفاده نمود.
مارك زاگربرگ بعد از تأسيس فیسبوک توانست با اندك مشتركين خود شركت هاى رقيب را شكست داد و حتا توانست تمام اسهام آنرا از خود بسازد. در سال ٢٠١٢ شركت انستاگرام را با هزينه يك بيليون دالر خريدارى نمود و دو سال بعد آن شركت واتس اپ را در به قيمت ١٩$ بيليون دالر ازخود ساخت.
بر اساس گذارش نيويارك تايمس، در أوائل بنيانگذار فيسبوك خواهان اين بود تا تمام كاربرها (Apps) به طور جداگانه فعاليت نمايند، كه با گذشت زمان مفكوره شان تغير نموده و اكنون با ايجاد برنامه جديد خواهان فعاليت همزمان به طور مشترك اين برنامه ها و شبكه هاى اجتماعى ميباشد.
اين عمل باعث خشم كاركنان فنى شبكه هاى اجتماعى شده و حتا منجر به استفا روسا آنها نيز شده است، از جمله استفا جان كوم مؤسس دوم وتس اپ در سال ٢٠١٨ و مؤسس دوم انستاگرام كيوين سيستروم در سال ٢٠١٨ ياد آور شد. و بیشتر كاركنان دليل اصلى مدغم شدن شركت هاى ياد شده را استفا روساى اين شركت ها ميدانند.
دليل ديگر مدغم شدن و يكى شدن شبكه هاى اجتماعى ياد شده را نبود حریم شخصى و حتا فروش اطلاعات شخصى كاربران تَوسط مؤسس فيسبوك ميباشد. بطور نمونه، شريك ساختن اطلاعات شخصى بيش از ٨٦ ميليون مشركين آن به ترامپ، حك شدن و دست يابى به اطلاعات ٥٠ ميليون كاربر فيسبوك ياد آور شد.