Breaking News
تأکید ملا برادر روی سرمایه گذاری در داخل افغانستان
ملا عبدالغنی برادر، معاون نخست رئیس الوزارء در سفرش به امارات متحده عربی با تاجران افغان
...0عواید بخش معادن افغانستان به ده میلیارد افغانی افزایش یافته است
وزارت معادن و پترولیم اعلام نمود که از ماه اگست سال گذشته میلادی تا کنون، عواید
...0تاسیس پنج حوزهٔ اقتصادی توسط وزارت اقتصاد
وزارت اقتصاد افغانستان در نظر دارد تا به منظور جلب سرمایه گذاری و اشتغالزایی، پنج زون
...0کاهش چشم گیر کاشت زعفران در افغانستان
اتاق زراعت و مالداری کشور اعلام نمود که کاشت زعفران به دلیل نبود تقاضا در بازار
...0کار ساخت یک پارک صنعتی در میدان وردگ آغاز میگردد
وزارت صنعت و تجارت کشور اعلام نمود که کار اعمار یک پارک صنعتی بزرگ در میدان
...0در حال حاضر نزدیک به چهل میگاوات برق توسط بند سلما تولید میگردد
مقامات محلی در هرات میگویند که سطح آب در بند سلما افزایش یافته و در حال
...0
قرار است دو هزار تُن تربوز افغانستان به آذربايجان صادر شود

اتاق تجارت و صنايع افغانستان از آغاز روند صدور بيش از دو هزار تُن تربوز به كشور آذربايجان خبر ميدهد. گفتنى است كه اين مقدار تربوز از ولايت فراه به هرات و از طريق هرات به تركمنستان و آذربايجان فرستاده ميشود.
اين در حاليست كه قيمت تربوز و ديگر ميوه جات تازه در كشور كاهش بى سابقه را تجربه نموده است. قبل از اين به منظور جبران اين مشكل و كنترول بازار ها ريس جمهور غنى در فرمانى به قول اردو هاى هرات و قندهار امر نمود تا در اعاشه نيرو هاى امنيتى كشور از ميوه جات فراه خريدارى نمايند.
مسوولان وزارت زراعت، آبيارى و مالدارى افغانستان از افزايش سطح حاصلات ميوه جات تازه در سال روان خبر ميدهند و ميگويند كه با وجود افزايش حاصلات قيمت در بازار كابل و ديگر ماركيت ها خوب ميباشد.
اكبر رستمى سخنگوى وزارت زراعت و آبيارى بيان نمود كه در سال روان حاصلات زراعتى افغانستان افزايش قابل ملاحظه داشته است كه درآمد آن در وضعيت اقتصادى باغداران تاثير مطلوب به جا خواهد گذاشت.