Breaking News
قرارداد تنظیم و مدیریت میدان های هوایی کشور با شرکت اماراتی عقد گردید
قرارداد تنظیم و مدیریت چهار میدان هوایی افغانستان با شرکت «گاک» امارات متحده عربی به امضأ
...0کار های عملی روی استخراج معدن میس عینک لوگر به زودی آغاز میگردند
وزارت معادن و پترولیم امارت اسلامی اعلام نمود که مذاکرات با شرکت MCC چین برای استخراج
...0کار استخراج معادن کرومایت افغانستان در آینده نزدیک آغاز میگردد
وزارت معادن و پترولیم افغانستان اعلام نمود که پروسه داوطلبی معادن کرومایت کشور ختم گردیده و
...0تأکید ملا برادر روی سرمایه گذاری در داخل افغانستان
ملا عبدالغنی برادر، معاون نخست رئیس الوزارء در سفرش به امارات متحده عربی با تاجران افغان
...0عواید بخش معادن افغانستان به ده میلیارد افغانی افزایش یافته است
وزارت معادن و پترولیم اعلام نمود که از ماه اگست سال گذشته میلادی تا کنون، عواید
...0تاسیس پنج حوزهٔ اقتصادی توسط وزارت اقتصاد
وزارت اقتصاد افغانستان در نظر دارد تا به منظور جلب سرمایه گذاری و اشتغالزایی، پنج زون
...0
رکود صنایع داخلی در ولایت بلخ

صنعت کاران در ولایت بلخ میگویند اگر، دولت از صنعت کاران در این ولایت حمایت نکند و بازار فروش تولیدات داخلی را فراهم نسازد، شرکت های تولیدی در بلخ با رکود بیسابقهای روبرو میشود.
سید طاهر روشنزاده رییس اتحادیه صعنت کاران ولایت بلخ می گوید: “نبود امنیت، حمایت دولت از صنعت کاران و وارد شدن کالاهای بیکیفیت از خارج کشور، علتهای اصلی رکود صنایع داخلی در بلخ می باشد.”
روشنزاده از دولت خواست که، برای حمایت صنعت کاران برنامهای را در نظر بگیرد که اموال مورد نیاز دولتی و نهادهای ملکی و نظامی از تولیدات داخلی استفاده تامین شود، و نیز باید دولت به بانک ها هدایت دهد که برای حمایت صنعت کاران قرضههایی را به صنعت کاران بدهند.
محمد عارف نبی زاده، مسول شرکت تولیدی سوپرکولا دربلخ گفت: “سال گذشته شرکت تولیدی ما به کار خود آغاز کرد، در ابتدا ۱۲۰ کارمند را استخدام کردیم، اما حالا به دلیل رکود بازار فروش و عدم تقاضا ۵۰ کارگر را از وظیفهاش اخراج کردیم و اگر این روند ادامه یابد،تمام کارخانهها ورشکسته خواهند شد.”
رییس شرکت تولیدی خوراکه المبشر د رمزارشریف میگوید: از رویدادهای امنیتی در ماههای اخیر در شمال کشور به ویژه تصرف شهر کندز ازسوی طالبان به شدت شوکه شده و بازرگانان هرکدام میلیونها دالرسرمایه گذاری کرده اند اما حالا وضعیت بگونهی است که در مورد آینده هیچ اطمینانی ندارند.
یعقوب علی محبی، مسوول بخش صنایع کوچک اظهار داشت که، در کارخانه تولیدی اش بیش از ۲۰۰ کارگر فعالیت میکردند، اما اکنون ۶ کارگر فعالیت میکنند.
براساس آمار ارائه شده از سوی اتحادیه صنعت کاران بلخ، بیش از ۲۵۰ شرکت تولیدی در این ولایت فعالیت دارند، اما نبود بازار فروش، عدم حمایت دولت از صنعت کاران و ورود کالاهای بیکیفیت از خارج، کارخانه های تولیدی در این ولایت را با خطر سقوط مواجه کرده است.