Breaking News
هنر میناتوری، ساز رباب و رقص اتن برای ثبت در سازمان یونیسکو معرفی شده اند
وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان میگوید که برای ثبت میراث های فرهنگی غیرملموس کشور در سازمان
...0شهربانو سادات در میان کارگردانان برتر جهان قرار گرفت
مجله گاردین، خانم شهربانو سادات، کارگردان افغان را به دلیل کارگردانی در فلم «پروروشگاه» در میان
...0آمادگی بنیاد فرهنگی آغا خان برای ترمیم و بازسازی منار پنجم مصلای هرات
بنیاد فرهنگی آغا خان اعلام نموده است که برای ترمیم و بازسازی منار پنجم مصلای هرات،
...0قرار است فلم زندگی نامه روح الله نیکپا توسط هالیوود ساخته شود
صنعت فلم سازی هالیوود در نظر دارد تا زندگی نامه روح الله نیکپا، نخستین مدال آور
...0لینا علم عضو هئیت داوران جشنواره فلم «امجن اندیا» اسپانیا شد
لینا علم هنرپیشه مؤفق افغان به حیث عضو هئیت داوران جشنواره فلم «امجن اندیا» ۲۰۲۰ در
...0بعد از عرفان خان هنر پیشه دیگر سینمای هند ریشی کپور نیز درگذشت
ریشی کپور سینماگر مشهور سینمای بالیوود به سن ۶۷ سالگی در گذشت. یک روز پیش از
...0
رونمایی از ۲۵ عنوان کتاب کودک در کابل

از 25 عنوان کتاب که توسط ریاست عمومی کودکستان های وزارت کار و امور اجتماعی به همکاری موسسه مطالعات توسعه صلح و اتحادیه جوانان افغان مقیم دنمارک چاپ و منتشر شده است، در مراسمی در کابل رونمایی شد.
کتاب های یاد شده در بخش های شعر، قصه، کتاب های بدون متن و غیره که برای کودکان زیر سن 7 سال چاب و منتشر شده است که گامی بزرگی برای کاهش خلا محسوب می شود.
جمیله کاظمی، رییس عمومی کودکستان های وزارت کار در این مراسم گفت: “این عناوین کتاب کودکان به دلیل خلا بزرگ فرهنگی- ادبی که در عرصه ادبیات کودک در کشور وجود دارد، به ابتکار این ریاست با همکاری مالی موسسه مطالعات توسعه صلح افغانستان چاپ ونشر شده است.”
رییس عمومی کودکستان های وزارت کار افزود: این 25 عنوان کتاب با تیراژ عمومی 2500 جلد که از هر عنوان کتاب، حدود 100 جلد چاپ شده است، با وجود خلا بزرگی که در این عرصه موجود است گامی بزرگی محسوب شده و بخشی از ضرورت های کودکان را به کتاب های داستانی در کشور به ویژه در کودکستان ها مرفوع خواهد ساخت.
اجمل داود، رییس موسسه مطالعات توسعه صلح افغانستان گفت: ادبیات کودک جزیی از فراموش شده ترین بخش ادبیات در افغانستان است، به همین دلیل این موسسه برای رفع این نیازمندی بزرگ، تعداد 25 عنوان کتاب در عرصه ادبیات کودک که شامل قصه های فلوکلور، ترانه های وطنی و کتاب های تصویری برای کودکان زیر سن 7 سال می شود را چاپ و منتشر کرده است.
رییس موسسه مطالعات توسعه صلح افغانستان افزود که چاپ این تعداد کتاب برای کودکان، خلا بزرگ در عرصه ادبیات کودک را به کلی رفع نخواهد ساخت به همین دلیل موسسه مطالعات توسعه صلح در نظر دارد که برای چاپ و نشر این کتاب ها و انتشار کتاب های جدید در عرصه ادبیات کودک برنامه های بزرگتری را در آینده روی دست بگیرد.
مسوولان می گویند، نهادها و موسسات که در عرصه ادبیات کودکان کتاب می نویسند باید اهداف عمده ای از جمله وطن پرستی، نوع دوستی، صلح دوستی و شجاعت را در محتویات این کتاب ها گنجانیده و در راستای تربیت یک نسل وطن پرست و آگاه در آینده افغانستان سهم بگیرند.