Breaking News
گفتگوی امریکا و امارت اسلامی روی میکانیزم استفاده از ذخایر ارزی افغانستان
واشنگتن پست گزارش میدهد که سه مقام ارشد دولت امریکا با رهبری امارت اسلامی روی میکانیزم
...0تاکید نماینده امریکا بر حل مشکلات بانکی در افغانستان
توماس ویست، نماینده خاص ایالات متحده امریکا برای افغانستان در دیدار با تاجران افغان در امارات
...0کشت پنبه در افغانستان افزایش چشم گیر داشته است
وزارت صنعت و تجارت اعلام نمود که کشت پنبه به دلیل ممنوعیت کشت خشخاش در افغانستان،
...0قرارداد همکاری های تجارتی با کشور روسیه به امضأ رسید
اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان قرار داد همکاری های تجارتی را در زمینه واردات مواد
...0آغاز دوباره پرواز های ملکی از میدان هوایی ننگرهار بعد از دو دهه
وزارت ترانسپورت و هوانوردی ملکی اعلام نمود که پرواز های ملکی از میدان هوایی ننگرهار پس
...0افغانستان از روسیه گندم، تیل و گاز وارد میکند
اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان اعلام نمود که این اتاق در تفاهم با کشور روسیه،
...0
درمان بیماران مصاب به توبرکلوز توسط داکتران افغان

ادارۀ انکشاف بینالمللی امریکا (USAID) یکجا با وزارت صحت عامه و برنامه ملی کنترول توبرکلوز از روز جهانی توبرکلوز به هدف از این محفل تسریع روند پیشرفت در خاتمه دادن به مرض توبرکلوز از طریق ارتقای توانایی داکتران و مؤظفین صحی افغان در تشخیص و درمان افراد مصاب به این مرض، در مقر وزارت صحت عامه در کابل تجلیل نمود. بود.
فیروزالدین فیروز، وزیر صحت عامه گفت: “با همۀ تلاشها، هنوز هم سالانه 14000 نفر در افغانستان از اثر توبر کلوز جانشان را از دست میدهند، بنابراین، مشارکت و همکاری ما در مبارزه علیه این مرض، باید همچنان متحد و منسجم باقی بماند”.
وی افزود که تلاشهای خستگی ناپذیر کارمندان برنامه ملی کنترول توبرکلوز باعث افتخار اوست و از حمایت همکاران بینالمللی و ملی در بهبود توانایی افغانستان در پیشگیری و درمان مرض توبرکلوز قدردانی می نماید.وی گفت
هربی اسمیت، رئیس ادارۀ انکشاف بینالمللی امریکا گفت: “من افتخار میکنم که ادارۀ انکشافی ما تلاشهای حکومت امریکا برای مدیریت مرض توبرکلوز را در سراسر جهان رهبری میکند، و اینکه ما به عنوان بخشی از استراتیژی جدید جهانی مان برای مبارزه با مرض توبرکلوز، متعهد به شناسایی تک تک افراد مصاب به توبرکلوز، درمان آنها، و پیشگیری از مصاب شدن افراد بیشتر به این مرض میباشیم.”
میزان ابتلاء به توبرکلوز، مرض انتانی که سالانه جان بیش از 14000 نفر را در افغانستان میگیرد، بالا میباشد. افغانهای که در نواحی مزدحم شهری و آنانی که در مناطق روستایی با دسترسی محدود به خدمات صحی زندگی میکنند، بطور خاص در مقابل مرض توبرکلوز آسیب پذیر هستند.
پروژه پنج سالۀ مبارزه با توبرکلوز ادارۀ انکشاف بینالمللی امریکا با داکتران و مددکاران صحی در سکتور دولتی و خصوصی در پنج شهر بزرگ افغانستان- کابل، مزار شریف، قندهار، هرات، و جلال آباد- و همچنین در محلات روستایی 13 ولایت- بغلان، بدخشان، هرات، تخار، جوزجان، فاریاب، بامیان، خوست، قندهار، ننگرهار، بلخ، غزنی، و پکتیا- کار میکند تا خدمات درمان مرض توبرکلوز را برای بیش از 50 درصد از جمعیت افغانستان بهتر سازد.