Breaking News
عواید بخش معادن افغانستان به ده میلیارد افغانی افزایش یافته است
وزارت معادن و پترولیم اعلام نمود که از ماه اگست سال گذشته میلادی تا کنون، عواید
...0تاسیس پنج حوزهٔ اقتصادی توسط وزارت اقتصاد
وزارت اقتصاد افغانستان در نظر دارد تا به منظور جلب سرمایه گذاری و اشتغالزایی، پنج زون
...0کاهش چشم گیر کاشت زعفران در افغانستان
اتاق زراعت و مالداری کشور اعلام نمود که کاشت زعفران به دلیل نبود تقاضا در بازار
...0کار ساخت یک پارک صنعتی در میدان وردگ آغاز میگردد
وزارت صنعت و تجارت کشور اعلام نمود که کار اعمار یک پارک صنعتی بزرگ در میدان
...0در حال حاضر نزدیک به چهل میگاوات برق توسط بند سلما تولید میگردد
مقامات محلی در هرات میگویند که سطح آب در بند سلما افزایش یافته و در حال
...0کار ساخت ۱۵۰ کارخانه صنعتی در آینده نزدیک آغاز میگردد
کمیسیون اقتصادی امارت اسلامی طرح را تایید کرد که بر اساس آن ۱۵۰ کارخانه صنعتی در
...0
توقف فعالیت های فابریکه نساجی ولایت قندهار

سرپرست فابریکه نساجی قندهار می گوید که فابریکه نساجی این ولایت به دلیل ختم بودجه و نبود برق از فعالیت باز مانده است.
وی حکومت و ادارۀ ولایتی را به بی توجهی در این بخش متهم نموده و افزود، با بودجه اندک، این فابریکه می تواند دوباره فعال شود و کارمندان آن دوباره صاحب کار شوند.
از سوی دیگر کارمندان این فابریکه نیز می گویند که هنوز هم تمامی ماشین ها وسایل این فابریکه، فعال می باشد و با امکانات اندک، می تواند دوباره فعال شود.
معاون اتاقهای تجارت و صنایع قندهار نیز می گوید که سکتور خصوصی برای فعال سازی دوبارۀ فابریکۀ نساجی، به این دلیل علاقمند نیست که این فابریکه نیازمند برق زیاد است که حکومت باید برای آن فراهم نماید.
قابل ذکر است که فابریکه نساجی قندهار از جمله فابریکه های بزرگ تولیدی کشور است که در زمان حاکمیت سردار داوود خان ایجاد شده و در آن زمان، رخت، قالین، کمپل و منسوجات دیگر را به شکل گسترده، تولید می کرد و در سه وقت، هفت هزار تن مصروف کار در این فابریکه بودند.