Breaking News
بسته کمک نقدی ۴۰ میلیون دالری به کابل رسید
د افغانستان بانک (بانک مرکزی) امروز (سه شنبه، ۱۱ اسد) اعلام نمود که بسته ۴۰ میلیون
...0کار بازسازی شاهراه کندهار – زابل آغاز شد
مقامات در امارت اسلامی از آغاز کار باز سازی شاهراه کندهار – زابل خبر داده و
...0قرارداد استخراج نفت و گاز از چاه نفت قشقری به شرکت چینی سپرده شد
وزارت مالیه اعلام نمود که قرار داد استخراج نفت و گاز از منطقه قشقری ولایت سرپل
...0مارکیت تجارتی زنان در هرات دوباره به فعالیت آغاز کرد
مارکیت تجارتی خدیجة الکبرا که یکی از مارکیت های تجارتی زنان در ولایت هرات میباشد، پس
...0فاز دوم بند کجکی هلمند به بهره برداری سپرده شد
فاز دوم بند کجکی هلمند امروز (چهارشنبه، ۵ سرطان) رسماً با حضور داشت مقامات بلند رتبه
...0کار ساخت کانال قوش تپه تا کنون ۴۲ کیلومتر پیشرفت داشته است
کار اعمار کانال قوش تپه، بزرگترین کانال آبیاری در افغانستان، از آغاز تا کنون ۴۲ کیلومتر
...0
برگزاری یازدهمین نشست رسانه ای در مورد نقش رسانه ها در تقویت حکومتداری خوب در افغانستان

یازدهمین نشست از سلسله نشست های رسانۀ که توسط انجمن اجتماعی خبرنگاران در شمال افغانستان و همکاری افغان-آلمان بر گزار می گردد، در مزار شریف دایر گردید و 90 تن از خبرنگاران، فعالان جامعه مدنی، نمایندگان دولت و فرهیختگان روی نقش رسانه ها در تقویت حکومتداری خوب در افغانستان بحث کردند.
صالح محمد خلیق، رییس اطلاعات و فرهنگ بلخ در این نشست گفت: “رسانه ها نقشی عمده در شکل گیری دیدگاه مردم نسبت به حکومت بازی می کنند. رسانه ها نقش صدای مردم را بازی می کند و مردم می توانند از طریق رسانه خواست های خود را ابراز کنند.”
رییس اطلاعات و فرهنگ بلخ افزود:”این حق هر خبرنگار است که مقام های حکومت به پرسش های آنها جواب گفته و اطلاعات مرتبط با جامعه را در اختیار آنها قرار دهند. حکومت از این فرصت که توسط رسانه ها ایجاد شده باید استفاده کند و معلومات لازم را با مردم شریک سازد که این خود موجب بهبود حسابدهی و تقویت حکومتداری خوب در کشور می شود.”
مارکوس هَکِ، مشاور ارشد همکاری افغان-آلمان گفت که آزادی، مسئولیت هایی را نیز به همراه دارد. بنابراین رسانه ها نه تنها صدای مردم را به حکومت می رسانند بلکه می توانند صدای حکومت را نیز به مردم منتقل کنند. ازنظر وی، تنها با ایفای این دو نقش است که رسانه ها می توانند به شفافیت سازی و پاسخگویی که از ستون های اصلی حکومتداری خوب هستند، کمک کنند.
سید عبدالحمید صفوت، استاد ژورنالیسم فاکولته ادبیات و علوم اجتماعی دانشگاه بلخ درباره اخلاق رسانه ای اظهار داشت: “رسانه ها همیشه باید بیطرف مانده و خبرنگاران باید کرامت انسانی، منافع عمومی و ملی و همچنین ساختار فرهنگی این کشور را در فعالیت های رسانه ای خود در نظر گیرند.”
قابل ذکر است، نشست های رسانه ای زمینه ملاقات و بحث میان کارشناسان از ادارات دولتی، نهادهای خصوصی، جامعه مدنی، دفاتر همکاری های توسعه ای، و رسانه ها به منظور تبادل نظر پیرامون موضوعات مهم مربوط به توسعه را، فراهم می سازد.