Breaking News
تاکید نماینده امریکا بر حل مشکلات بانکی در افغانستان
توماس ویست، نماینده خاص ایالات متحده امریکا برای افغانستان در دیدار با تاجران افغان در امارات
...0کشت پنبه در افغانستان افزایش چشم گیر داشته است
وزارت صنعت و تجارت اعلام نمود که کشت پنبه به دلیل ممنوعیت کشت خشخاش در افغانستان،
...0قرارداد همکاری های تجارتی با کشور روسیه به امضأ رسید
اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان قرار داد همکاری های تجارتی را در زمینه واردات مواد
...0آغاز دوباره پرواز های ملکی از میدان هوایی ننگرهار بعد از دو دهه
وزارت ترانسپورت و هوانوردی ملکی اعلام نمود که پرواز های ملکی از میدان هوایی ننگرهار پس
...0افغانستان از روسیه گندم، تیل و گاز وارد میکند
اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان اعلام نمود که این اتاق در تفاهم با کشور روسیه،
...0کار اعمار قطعه سوم خط آهن خواف-هرات تا پیش از زمستان تکمیل میگردد
قرار است کار ساخت قطعه سوم راه آهن خواف-هرات تا پیش از رسیدن فصل زمستان به
...0
برگزاری نمایشگاه صنایع دستی زنان در کابل

نمایشگاه ساختههای دستی زنان به هدف بازاریابی و حمایت از زنان صنعت کار، از سوی شماری از زنان در نگارستان ملی در کابل برگزار شد.
شماری از زنانی که در این نمایشگاه شرکت کردهاند، خواهان ایجاد بازارهای همیشهگی برای فروش ساختههای دستی شان استند .
مدینه استانه، یکی از برگزار کنندهگان این نمایشگاه گفت: “بخاطراینکه صنایع دستی افغانستان در حال رونق است و ما خواستیم کسانی را که در این بخش کار میکنند بیشتر آنان را با مردم آشنا سازیم.”
مرسل نظری، یکی دیگر از برگزار کنندهگان این نمایشگاه گفت: “ما این ساختهها را از چندین جای آوردهایم و کسانی استند که خودشان ساختههایشان را آوردهاند به نمایش گذاشتهاند و از فروش آن درآمد بدست بیاورند. و برخی از دیگر زنان روستایی استند که ساختههایشان در اینجا استند و ما آنها را به فروش میرسانیم.”
فرشته صفری، یکی از زنان سرمایه گذار میگوید کار ساخت زیورات را ده سال پیش آغاز کرد و اکنون توانسته است زمینههای کاری برای شماری از زنان دیگر نیز فراهم سازد و کاروباراش رونق خوبی داشته است.
در این حال، شماری از آگاهان امور اقتصاد میگویند که حکومت در چند سال گذشته تنها پروژههای کوچک را برای حمایت از ساختههای دستی زنان عملی ساخته است که این پروژه بسنده نیست و باید پروژههای بزرگ وسودمند در این بخش عملی شوند.
شعیب رحیمی، آگاه امور اقتصادی گفت: “اگر ما به واقعیت میخواهیم ساختههای دستی ما رشد کند، باید به این ساختهها بازاریابی شود، ماشین آلات برایشان فراهم شود تا زنان بتوانند به شکل معیاری و با کیفیت تولیدات داشته باشند.”
بازدید کنندهگان این نمایشگاه به این باور استند که هرگاه چنین نماشگاههای دایمی در بخشهای گونهگون کشور برای زنان ایجاد شوند، از یک سو زنان از رهگذر اقتصادی به خود بسندهگی خواهند رسید و از سوی دیگر آنان در اقتصاد کشور نیز نقش بازی خواهند کرد.
قابل ذکر است، در این نمایشگاه بیشتر ساختههای دستی زنان روستایی شامل زیورها، لباسهای ستنی افغانستان و شماری از ساختههای چوبی به نمایش گذاشته شدند.