Breaking News
قرارداد تنظیم و مدیریت میدان های هوایی کشور با شرکت اماراتی عقد گردید
قرارداد تنظیم و مدیریت چهار میدان هوایی افغانستان با شرکت «گاک» امارات متحده عربی به امضأ
...0کار های عملی روی استخراج معدن میس عینک لوگر به زودی آغاز میگردند
وزارت معادن و پترولیم امارت اسلامی اعلام نمود که مذاکرات با شرکت MCC چین برای استخراج
...0کار استخراج معادن کرومایت افغانستان در آینده نزدیک آغاز میگردد
وزارت معادن و پترولیم افغانستان اعلام نمود که پروسه داوطلبی معادن کرومایت کشور ختم گردیده و
...0تأکید ملا برادر روی سرمایه گذاری در داخل افغانستان
ملا عبدالغنی برادر، معاون نخست رئیس الوزارء در سفرش به امارات متحده عربی با تاجران افغان
...0عواید بخش معادن افغانستان به ده میلیارد افغانی افزایش یافته است
وزارت معادن و پترولیم اعلام نمود که از ماه اگست سال گذشته میلادی تا کنون، عواید
...0تاسیس پنج حوزهٔ اقتصادی توسط وزارت اقتصاد
وزارت اقتصاد افغانستان در نظر دارد تا به منظور جلب سرمایه گذاری و اشتغالزایی، پنج زون
...0
بررسی از چگونگی وضعیت زراعت و مالداری در ولایت فراه

عبدالقدیر جواد، معین مالی واداری وزارت زراعت، آبیاری ومالداری و هیئت همراه از چگونگی روند زراعت و مالداری در ولایت فراه دیدن نموده و برای اولین بار دفتر برنامه ملی باغداری ومالداری که زمینه های انکشاف باغداری و حمایت از باغداران دراین ولایت را فراهم می سازد، را افتتاح نمود.
عبدالقدیر جواد، معین مالی واداری وزارت زراعت، آبیاری ومالداری گفت: ” امروز ما ضمن بررسی از پروژه های زراعت دراین ولایت دو پروژه مهم مشمول بر پروژه توزیع پیاز زعفران برای دهاقین، برای اولین بار بهره برداری از محصولات عسل در فراه و برای اولین بار دفتر برنامه ملی باغداری ومالداری در ولایت فراه را افتتاح می نماییم”.
وی افزود، امسال توزیع 160 کیلو گرام پیاز زعفران برای دهاقین ولسوالی شیب کوه همراه با وسایل کاشت وبرداشت این محصول برای 18 تن از دهاقین در نظر گرفته شده است. آرزومندیم تا با درنظر داشت تلاش های متخصصین زعفران در این ولایت و اقلیم مناسبی این ولسوالی، تجربه کاشت زعفران نتایج عالی داشته باشد.
حدود شش ماه قبل، برای اولین بار متخصصین وزارت زراعت بالای پرورش زنبور عسل در ولایت فراه کار کردند و درنتیجه از 20 کندوی عسل در مدت 6 ماه بیش از 100 کیلو عسل خالص جمع اوری گردید که این تجربه زمینه سرمایه گذاری بشتر دراین عرصه را به ما مساعد می سازد.
محمد آصف ننگ والی فراه ضمن قدر دانی از تلاش های وزارت زراعت کشور گفت، نبود سرد خانه ها، نبود بانک زراعتی، کمرنگ بودن فروش محصولات زراعتی در فصل حاصل برداری و کمرنگ بودن سرمایه گذاری سکتور خصوی از شمار مشکلات عمده در این ولات می باشد.
در محفلی که همین مناسبت در مقر ولایت فراه برگزار شده بود محمد آصف ننگ والی فراه، جمیله امینی نماینده شورای ولایتی، عبدالمومن نماینده دهاقین ولایت فراه ، شماری از روسای سکتوری این ولایت، متنفذین و شماری از دهقانان این ولایت اشتراک نموده بودند.