Breaking News
گفتگوی امریکا و امارت اسلامی روی میکانیزم استفاده از ذخایر ارزی افغانستان
واشنگتن پست گزارش میدهد که سه مقام ارشد دولت امریکا با رهبری امارت اسلامی روی میکانیزم
...0تاکید نماینده امریکا بر حل مشکلات بانکی در افغانستان
توماس ویست، نماینده خاص ایالات متحده امریکا برای افغانستان در دیدار با تاجران افغان در امارات
...0کشت پنبه در افغانستان افزایش چشم گیر داشته است
وزارت صنعت و تجارت اعلام نمود که کشت پنبه به دلیل ممنوعیت کشت خشخاش در افغانستان،
...0قرارداد همکاری های تجارتی با کشور روسیه به امضأ رسید
اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان قرار داد همکاری های تجارتی را در زمینه واردات مواد
...0آغاز دوباره پرواز های ملکی از میدان هوایی ننگرهار بعد از دو دهه
وزارت ترانسپورت و هوانوردی ملکی اعلام نمود که پرواز های ملکی از میدان هوایی ننگرهار پس
...0افغانستان از روسیه گندم، تیل و گاز وارد میکند
اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان اعلام نمود که این اتاق در تفاهم با کشور روسیه،
...0
انجینران در شمال افغانستان، برنامه های ارتقای ظرفیت را با کامیابی سپری کردند

طی ده روز گذشته، بیش از 125 انجینر از ریاست های مختلف در ولایت های بدخشان، بغلان، بلخ، کندز و تخار طی برنامه های مختلف، مهارت های انجینری «سنجش و تراز» را موفقانه فراگرفتند. هدف از برگزاری این دوره های آموزشی چهارروزه، کمک به ارتقای ظرفیت و توسعه مهارت های انجینران به ویژه در زمینه سروی پروژه های عام المنفعه بود.
دوره های آموزشی یادشده، در 5 ولایت و طی روزهای 20 الی 30 دسامبر 2014، با کمک مالی و فنی دولت آلمان برپا شدند. به این ترتیب، ریاست های مختلف دولتی در این ولایت ها، از این پس قادر به مدیریت موثر و دقیق پروژه های زیربنایی در چوکات بودجه و زمانبندی تعیین شده، خواهند بود.
انجینران شرکت کننده در دوره های آموزشی، از ریاست هایی چون احیا و انکشاف دهات، معارف، فواید عامه، شرکت برشنا، آبرسانی و کانالیزاسیون، و حوزه دریا بودند.
آخرین مرحله از برنامه های آموزشی یادشده، امروز در شهر پل خمری ولایت بغلان با اشتراک 25 انجینر عمران از ریاست های مختلف دولتی و نیز شاروالی آن شهر، موفقانه به کار خود پایان داد. همچنین یکی از اهداف اساسی، مرور و یاددهانی مهارت ها و دانش های پایه ای انجنیران شرکت کننده بود. شرکت کنندگان این دوره ها، توانایی های شان در عرصه هایی چون برنامه ریزی، اجرا و نظارت از تطبیق پروژه های همگانی ساختمانی را گسترش دادند.
در مجموع، شش دوره آموزشی برای ولایت های یادشده، برگزار شد. انجنیران آموختند که سروی چیست، چطور از ابتدا تا مرحله نقشه کشی را تراز و مقیاس کنند، و مبانی سنجش و اندازه گیری کدام ها هستند. ضمن آن که اندازه گیری از فواصل دور را عملی انجام دادند و فراگرفتند که چطور با اشتباهات و خطاهایی که در زمان کار بروز می کنند، برخورد کرده و آنها را حل نمایند.
این دوره های آموزشی، بخشی از یک برنامه مشترک صندوق ارتقای ظرفیت منطقه ای (RCDF) و صندوق ارتقای زیربنای منطقه ای (RIDF) که هر دو توسط وزارت همکاری اقتصادی و توسعه دولت فدرال آلمان (BMZ) تمویل می گردند، می باشند. این دو صندوق که در قالب همکاری آلمان با افغانستان اجرا می شوند، در ولایت های بدخشان، بغلان، بلخ، کندز، تخار (RCDF/RIDF) و سمنگان (RCDF) فعالیت دارند. صندوق ارتقای ظرفیت منطقه ای (RCDF) به وسیله Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) اداره و مدیریت می گردد، در حالی که صندوق ارتقای زیربنای منطقه ای (RIDF) توسط بانک توسعه ای KfW کشور آلمان اجرا می شود. هدف اصلی هر دو صندوق، تقویت ظرفیت ها و ساختارهای زیربنایی نهادهای دولتی در ولایت ها و ولسوالی های شمالی افغانستان است.
مطالب مرتبط:



